Sfeervol woonhuis in Anton Pieckomgeving

De Woning
Plaats
Suwâld
Adres
Noorderend 33
Woningtype
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
440 m²
Energielabel
C
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Aan het water
Nee
Tuin
Ja
Terras/balkon
Ja
Schuur/berging
Ja
Garage
Ja
Lift
Nee
Kelder
Ja
Open haard
Ja
Extra's
Zonneboiler, vloerverwarming
In de buurt
Maaltijden bezorgdienst
Ja
Parkeerplaats
0 meter
Speelvoorziening
40 meter
Openbaar vervoer
1,13 kilometer
Basisschool
1,5 kilometer
Gebedshuis
2,35 kilometer
Recreatiemeer
2,4 kilometer
Tandarts
3,78 kilometer
Supermarkt
3,8 kilometer
Bos
4 kilometer
Restaurant
4,11 kilometer
Huisarts
4,3 kilometer
Centrum
4,7 kilometer
Pinautomaat
4,7 kilometer
Kinderdagverblijf
4,9 kilometer
Fitness / sportschool
5,28 kilometer
Zwembad
5,47 kilometer
Strand
6,4 kilometer
Ziekenhuis
10 kilometer
Snelweg
16 kilometer
Omschrijving

Geheel gerenoveerd woonhuis met onder architectuur van Tjeard Broos aangebouwde hooischuur in het Anton Pieckerige Suwâld.

Een fantastisch dorpje met een door grote eiken beschaduwde klinkerweg, wâldhúskes en oorspronkelijke boerderijtjes, weilandjes met elzensingels rondom. Lammetjes kijken bij de omliggende boerderijen en naar school te gaan in het eigen dorp. Wat je raakt is de rust, de stilte, die als een soort kalmerende deken over tuin en erf hangt. Vogels en spelende kinderen in de verte, maar in het geheel geen verkeersherrie of roezemoezende stadsgeluiden.

Het leven speelt zich hoofdzakelijk af in de luxe woonkeuken die via een schuifpui is verbonden met de zeer ruime tuin met garage en aparte praktijkruimte. Ooit stond hier een stal voor 2 koeien en later een meelhandeltje. Let ook op de sfeervolle houtkachel in de woonkamer, waar het leven zich naar verplaatst in de winter. En met 4 slaapkamers en maar liefst 141 vierkantemeter dus ook geschikt voor een wat groter gezin. 

 

Volledige omschrijving »
Plattegrond
Bekijk de interactieve plattegrond van deze woning Met de unieke 2D en 3D plattegrond krijgt u niet alleen een goede indruk van de afmetingen per vertrek maar ook van de mogelijkheden die deze woning biedt. Pas zelf de stoffering aan, schuif met inventaris, verander keukens, badkamers en zelfs muren om het huis geheel naar je wens te krijgen. Plattegronden bekijken en personaliseren »
Ervaringen bewoner

"Al met al hebben we aardig wat verbouw- en gezinsavonturen beleefd in dit lieve huis. Het huis zelf had een bescheiden en vriendelijke uitstraling. Knus, wel wat gedateerd, maar met een paar handige handjes aangepast aan de huidige wensne en eisen.

Eerst het huis laten voorzien van CV, toen het rookkannaal opnieuw aan laten leggen met een deugdzame schoorsteen zodat we ook een houtkachel konden aansluiten. De houten balken onder het voorhuis waren niet goed- die hebben we eruit gehaald en vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Alle binnenwanden en het dak van binnenuit geïsoleerd met isolatieplaat, nieuw gips overal.

De houten kozijnen zijn stuk voor stuk vervangen door kunststof. Beide dakkappelen zijn vervangen ( aan de ene kant met kunststof kozijnen, de andere kant hout. Het toilet is vernieuwd, evenals de aansluiting op de rioleringsbuizen buiten. De douche is aangepakt, nieuw betegeld, nieuwe leidingen, nieuwe muurtjes met deurtjes etc. Het gammele houten schuurtje is gesloopt en vervangen door een mooie grote schuur met dakisolatie en aan de achterkant een helemaal geïsoleerde werkruimte van 5 x 3.

En dan een keuken. Een heerlijk lichte, ruime ruimte, vloerverwarmd, met schuifpui. Het werd de zomerruimte: vanuit de keuken zo de tuin in. Een fijne bijkeuken. In de winter speelt het leven zich meer in de woonkamer af, met de houtkachel als warm hart."

Ervaringen »
Kaart

Ervaringen

"Al met al hebben we aardig wat verbouw- en gezinsavonturen beleefd in dit lieve huis. Het huis zelf had een bescheiden en vriendelijke uitstraling. Knus, wel wat gedateerd, maar met een paar handige handjes aangepast aan de huidige wensne en eisen.

Eerst het huis laten voorzien van CV, toen het rookkannaal opnieuw aan laten leggen met een deugdzame schoorsteen zodat we ook een houtkachel konden aansluiten. De houten balken onder het voorhuis waren niet goed- die hebben we eruit gehaald en vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Alle binnenwanden en het dak van binnenuit geïsoleerd met isolatieplaat, nieuw gips overal.

De houten kozijnen zijn stuk voor stuk vervangen door kunststof. Beide dakkappelen zijn vervangen ( aan de ene kant met kunststof kozijnen, de andere kant hout. Het toilet is vernieuwd, evenals de aansluiting op de rioleringsbuizen buiten. De douche is aangepakt, nieuw betegeld, nieuwe leidingen, nieuwe muurtjes met deurtjes etc. Het gammele houten schuurtje is gesloopt en vervangen door een mooie grote schuur met dakisolatie en aan de achterkant een helemaal geïsoleerde werkruimte van 5 x 3.

En dan een keuken. Een heerlijk lichte, ruime ruimte, vloerverwarmd, met schuifpui. Het werd de zomerruimte: vanuit de keuken zo de tuin in. Een fijne bijkeuken. In de winter speelt het leven zich meer in de woonkamer af, met de houtkachel als warm hart."

Bouw
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Staat van onderhoud
Goed
CV Ketel
2001
Indeling
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Oppervlakten
Woonoppervlakte
141 m2
Perceeloppervlakte
440 m2

Omschrijving

Geheel gerenoveerd woonhuis met onder architectuur van Tjeard Broos aangebouwde hooischuur in het Anton Pieckerige Suwâld.

Een fantastisch dorpje met een door grote eiken beschaduwde klinkerweg, wâldhúskes en oorspronkelijke boerderijtjes, weilandjes met elzensingels rondom. Lammetjes kijken bij de omliggende boerderijen en naar school te gaan in het eigen dorp. Wat je raakt is de rust, de stilte, die als een soort kalmerende deken over tuin en erf hangt. Vogels en spelende kinderen in de verte, maar in het geheel geen verkeersherrie of roezemoezende stadsgeluiden.

Het leven speelt zich hoofdzakelijk af in de luxe woonkeuken die via een schuifpui is verbonden met de zeer ruime tuin met garage en aparte praktijkruimte. Ooit stond hier een stal voor 2 koeien en later een meelhandeltje. Let ook op de sfeervolle houtkachel in de woonkamer, waar het leven zich naar verplaatst in de winter. En met 4 slaapkamers en maar liefst 141 vierkantemeter dus ook geschikt voor een wat groter gezin.